Meer uit je tijd halen 

Doe mee met de gratis moederweek

Heb jij ook het gevoel altijd tijd tekort te komen? Je bent continue bezig om alle ballen hoog te houden: een leuke moeder zijn, druk met je werk en ook nog tijd willen besteden met je partner. Het lukt allemaal wel maar het knaagt, zoveel dingen die je zou willen maar waar je maar niet aan toekomt. 

Zo zat ik er lange tijd ook in, maar door een aantal keuzes, het scherpstellen van mijn prioriteiten en het werken aan mijn mindset heb ik hierin grote stappen kunnen maken. 

Mijn belangrijkste tips over hoe ik dit gedaan heb deel ik graag met je in de gratis #moederweek. 

Maudyintuin
Inspiratie

Inspiratie

Sinds ik voor mijzelf ben begonnen ben ik me steeds meer gaan verdiepen in persoonlijke ontwikkeling. Ik lees veel, luister naar podcasts en volg inspirerende mensen.
Tijdens deze reis is ook mijn missie ontstaan het leven van werkende moeders leuker en makkelijker te maken.
De inspiratie die ik in deze zoektocht tegenkomen deel ik op mijn website. Zodat het jou en andere moeders hopelijk ook kan inspireren.

@Oeps_mama

Op mijn (tweede) instagram account @oepsmama deel ik  herkenbare momenten uit het leven van moeders ludiek uitgebeeld met Barbies. Altijd met een knipoog. Het is een uit de hand gelopen hobby. Superleuk om zo creatief bezig te kunnen zijn, en hiermee andere moeders te kunnen vermaken.

 

oepsmamapost

Oepsmamashoot

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?