De #moederweek- In 5 dagen meer uit jouw tijd halen: meer aandacht, minder schuldgevoel

In 2021 heb ik 2 keer de gratis moederweek georganiseerd. Dit is iets voor jou als, je: 

 • een druk bezette moeder bent en altijd tijd tekort komt
 • het gevoel hebt vaak tekort te schieten op alle vlakken
 • meer aandacht wilt besteden aan je eigen ambities 
 • zoekende bent naar wat die ambities nu precies zijn
 • vaker het gevoel wilt hebben dat je het goed doet op alle vlakken en meer rust wilt ervaren
 • het leuk vindt om met mij, en de andere moeders hier mee aan de slag te gaan!

 

Maudyintuin

Hoe werkt het?  

De moederweek wordt nu even niet live gegeven. Maar je kunt alle filmpjes nog terugkrijgen op het Instagram account @moederweek. Stuur me daar een volg verzoek en je krijgt gratis toegang tot alle filmpjes. 

maudyoptelefoon
maudyaandetelefoon

Na de #moederweek heb je: 

 • Beter overzicht over welke ballen jij allemaal hoog houdt
 • Meer aandacht voor de dingen waar jij aandacht aan wilt besteden
 • Jouw tijd/ to do list onder controle
 • Een plan hoe jij dit gaat volhouden zonder een kort lontje
 • Zin om hiermee aan de slag te gaan!

Waarom?  

70% van de moeders met jonge kinderen geeft aan de combinatie werk en gezin niet gemakkelijk te vinden. De uitval van jonge moeders met bijvoorbeeld een burn-out is erg groot . 

Het lijkt redelijk goed te gaan, je bent er voor je kinderen, je doet je best op je werk en plant ook nog leuke momenten met je partner. Maar eigenlijk doe je veel tegelijk en moet je overal aan denken. Je hebt het gevoel altijd aan te moeten staan. Omdat je je aandacht verdeelt tussen je kinderen en werk voel je je vaak schuldig en heb je een kort lontje.

Dit had ik ook! Mijn dag begon 6:30, dan stapte ik  in de auto om een uur te rijden naar kantoor. De hele dag druk en dan stressen in de avondspits om  de kinderen te halen. Allemaal moe. Dan begon de echte avondspits. Als ik om 20:30 op de bank plofte lukte het nog net samen een serie te kijken. Dan naar bed om de volgende dag weer op deze manier te draaien. Altijd moe. Om nog maar niet te spreken over het schuldgevoel van te weinig aandacht voor mijn kinderen en te weinig focus op werk.

Tijdens mijn tweede zwangerschapsverlof besloot ik dit patroon te doorbreken. Ik begon voor mezelf. Met het doel het mogelijk te maken om en leuk werk te doen en meer tijd voor mezelf en mijn gezin te creëren. Dit lukte!

Deze vrijheid gaf me meer tijd om met persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn. In de afgelopen 2 jaar heb ik meer dan 1000 uur weten te besteden aan boeken, cursussen en podcasts. Dit heeft enorm bijgedragen aan het behalen van mijn doel: meer aandacht voor mijn gezin EN meer focus op mijn ambities.

Maudy lachend

Hoe ik dit gedaan heb?  

Ik zag in hoe ik het gevoel van tijd tekort, het schuldgevoel over te weinig aandacht zelf in stand hield. En ik kwam erachter hoe ik dit ook zelf kan fixen.

Dit gun ik jou ook. Dus heb ik besloten mijn inzichten met je te delen. Heel veel moeders met jonge kinderen zitten in de situatie waar ik in zat. Jij wellicht ook, en je bent niet alleen, We vragen veel van onszelf: een ambitieuze baan en daarnaast zijn we meestal ook manager van het huishouden. We willen het iedereen naar de zin maken.

Ik help je naar meer aandacht voor de dingen waar jij aandacht aan wilt besteden, meer tijd en minder schuldgevoel. Dit leidt weer tot meer energie en een minder kort lontje. Kortom: minder stress en een rustiger en blijer gevoel. Maar wel jouw ballen hoog kunnen houden.

We beginnen met de #moederweek. 5 dagen lang een kwartiertje van je tijd. Een dagelijkse video inzichten, tips maar vooral acties waarmee je meer tijd voor jezelf creëert.

Wat zeggen deelneemsters over de moederweek?

Reviewmoederweek1
reviewmoederweek2
reviewmoederweek3
reviewmoederweek7
reviewmoederweek6
reviewmoederweek5

Over Let Maudy Fix It   

Hoi! Ik ben Maudy en ik houd van een uitdaging. Als moeder van 2 jongens van 2 en 6 jaar ben ik ervaringsdeskundige in hoe lastig de combinatie werk en moederschap kan zijn. Vaak ploeterde ik maar wat aan: rennen vliegen, en geleefd worden. 

 Je ambities najagen en ook nog een leuke moeder, vrouw, vriendin en collega zijn kun je best een uitdaging noemen. Ik leefde in de overtuiging dat het normaal was dat ik me zo geleefd voelde en altijd tijd tekort kwam. Maar inmiddels weet ik dat het anders kan.