Samen aan de slag 

Wat kan ik voor jou betekenen? 

Ben jij een drukke ambitieuze moeder en heb je altijd het gevoel van tijd tekort? Knaagt het dat je eigenlijk meer gedaan zou willen krijgen dan nu het geval is? 

Dan help ik je graag! Ik weet dat je dit gevoel kunt ombuigen. Dat je kleine kinderen hebt betekend niet dat je jezelf hoeft weg te cijferen. Wat jij graag wilt doen hoef je niet uit te stellen tot het “rustiger” wordt. Want, newsflash, dat wordt het niet 🙂

Het kan en, en. EN eindelijk eens wel voor elkaar kunt krijgen wat je wilt, EN een leuke moeder zijn, EN groeien op je werk, EN een leuke partner zijn. Maar vooral, zelf een veel meer tevreden gevoel ervaren omdat je doet wat je eigenlijk zou willen doen. 

Om dit te bereiken is het belangrijk dat je heel scherp hebt wat jouw prioriteiten zijn. En wat je in je dagelijks leven kunt veranderen om hier naar te gaan leven. Hoe? Dat leer ik je in het “mijn tijd” coachings traject

Maudy lachend
Alleballenhoog

Ben jij een ondernemende moeder? 

Dan werk ik graag met je samen als je net even wat extra power nodig hebt.  Je kunt mijn hulp inroepen op van die momenten dat je graag even wat wilt fixen. Een project wat maar niet lekker van de grond komt, waar je net niet aan toekomt. Of bijvoorbeeld als je nieuwe producten of diensten ontwikkelt en hiervoor wel wat extra handen en ogen kunt gebruiken.  Tijdelijk ben ik ook in te huren als VA. 

Op een andere manier samenwerken?

Ik ben volop bezig mijn missie “het leven van werkende moeders leuker en makkelijker te maken” vorm te geven. Ik sta daarom ook zeker open voor andere vormen van samenwerking.

Het lijkt me bijvoorbeeld leuk om over dit thema te schrijven of te spreken. Dus heb jij door mijn website of Instagram een ander idee voor een samenwerking? Leuk!

Neem dan vooral contact met me op en wie weet drinken we dan binnenkort samen een (virtueel) kopje koffie!

Stuur me een DM op Instagram, berichtje op Linkedin, of whatsapp me op: 06 538 50 697. 

maudyoptelefoon