delen is vermenigvuldigen

Heel graag deel ik mijn inspiratie met jou

Heb jij vaak het gevoel  dat je tijd tekort komt? Je wil graag bij je kinderen zijn maar jij hebt ook je eigen ambities. Je wil eigenlijk vol voor je werk gaan maar je hebt nog een fulltime job. Die van manager van het huishouden. Dan heb je de dingen die je graag voor jezelf wil doen eigenlijk al opgegeven: een boek lezen, sporten of met vriendinnen afspreken. Je houdt jezelf voor, dat dat wel weer komt als de tropenjaren voorbij zijn. Tijd voor jezelf als moeder,  in jouw hoofd, bestaat dat gewoon niet. 

 Nog niet zo lang geleden, zat ik er net zo in. Maar ik heb ervaren dat het anders kan. In eerste instantie deed ik deze zoektocht naar een vrijer/leuker leven voor mijzelf. Ik deelde mijn bevindingen, voornamelijk via Instagram, en kreeg superleuke reacties. Andere moeders die niet als ik aan het struggelen zijn met al die ballen, gaven aan dat ze echt iets hadden aan mijn inzichten en tips.

Daarom besloot ik  mijnreis ook met jou te delen. Misschien mag ik je inspireren of kom je even voorbij om je te vermaken.

All is good, kijk en lees lekker mee en let me fix it! Heb je iets aan mijn tips, laat het me dan vooral weten, dat vind ik super leuk!

Voorjou
Lifehacks

Mom Life hacks 

Je hebt van die producten, of handigheidjes waarvan je denkt: dit had ik jaren eerder moeten weten! 

Ze besparen je tijd of maken je leven met kinderen een stukje makkelijker. 

Deze handigheidjes in mijn inmiddels 6 jaar als moeder deel ik hier met je.

Inspiratie

Inspiratie

Sinds ik voor mijzelf ben begonnen ben ik me steeds meer gaan verdiepen in persoonlijke ontwikkeling. Ik lees veel, luister naar podcasts en volg inspirerende mensen.
Tijdens deze reis is ook mijn missie ontstaan het leven van werkende moeders leuker en makkelijker te maken.
De inspiratie die ik in deze zoektocht tegenkomen deel ik hier met je. Zodat het jou en andere moeders hopelijk ook kan inspireren.

Checklists

Checklists

Herken je dat gevoel wanneer er veel tegelijk speelt? Je gaat bijvoorbeeld op vakantie, dan moet er ook altijd veel gebeuren op je werk en ondertussen moeten er nog inkopen worden gedaan, tassen worden ingepakt en, ohja het is ook nog de laatste week voor de vakantie op school. 

Ik ben best wel een control freak, als ik geen lijstjes maak dan wordt het in dit soort tijden te chaotisch en dan wordt ik gestrest. 

De lijstjes die mij in deze situaties helpen deel ik met jou. 

@Oeps_mama

Op mijn (tweede) instagram account @oepsmama deel ik  herkenbare momenten uit het leven van moeders ludiek uitgebeeld met Barbies. Altijd met een knipoog. Het is een uit de hand gelopen hobby. Superleuk om zo creatief bezig te kunnen zijn, en hiermee andere moeders te kunnen vermaken.

 

oepsmamapost

Oepsmamashoot

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?