Werk met Maudy

Voor jouw bedrijf

Ben jij een ondernemende moeder?

Kun jij wel wat power gebruiken om eindelijk eens wat dingen van de grond te krijgen die al zo lang op je todo lijst staan?

Met mijn jarenlange ervaring als Productowner/fixer kan ik je helpen met:

  • Afvinken: we hebben allemaal van die dingen waar we maar niet aan toe komen. Je weet wel dat het eigenlijk goed zou zijn je website te updaten, of die podcast op te nemen maar je weet gewoon niet goed waar je moet beginnen en daardoor stel je het steeds uit. Ik help je om deze dingen gewoon eens lekker af te vinken. Vaak lijkt iets op voorhand veel groter en ingewikkelder dan dat het daadwerkelijk is.
  • Fixen van een vastlopend project; heb je een project dat zich maar voortsleept, het loopt vast en het kost je veel te veel onnodige energie? Ik help je om het vlot te trekken en het succesvol af te ronden.
  • Het testen van jouw (nieuwe) aanbod: stoort het je dat er soms toch nog een foutje zit in je e-mails of op je website? Of ben je niet helemaal zeker of alles nu vlekkeloos verloopt voor je klanten. Ik heb veel ervaring met testwerk, ben scherp en denk graag met je mee. 
  • Grip krijgen op je acties: heb jij vaak het gevoel achter de feiten aan te lopen? Of heb je het idee dat je wel heel veel doet maar niet veel voor elkaar krijgt? Ik kijk met een frisse blik mee naar wat je allemaal moet doen, om je vervolgens te helpen bij hoe je dit zo slim mogelijk organiseert.

Hoe werkt het? Bovenstaande dingen zijn natuurlijk maatwerk, en bied ik aan als een Virtueel Assistent voor een marktconform uurtarief. Neem contact met me op als je denkt dat ik je verder kan helpen. Dat mag via het formulier hieronder of via 06 538 50 697 natuurlijk. 

Dan kunnen we even bellen en je wensen bespreken. Ik zal dan op basis daarvan een ureninschatting maken: een op maat gemaakte offerte.

Pakket3

Dit zeggen collega’s over mij:

“Toen ik Maudy vroeg ons te helpen een vastgelopen project vlot te trekken geloofde ik niet dat de gestelde deadline haalbaar was. Ze heeft mijn verwachting overtroffen door het project wel binnen die deadline tot een goed einde te brengen!

Maudy is uniek om mee samen te werken, iedereen is blij met haar als collega en we zijn onder de indruk van hoe snel ze kennis op doet en daadkrachtig zaken oppakt.” 

Don van Arem

COO, Knab

Ik heb veel van Maudy geleerd en genoten van de samenwerking. Haar gedrevenheid, openheid en resultaat gerichtheid gaven mij vaak ook extra energie.

Christa WIelinga

Collega Productowner, Knab

When asked who in my 20 yrs of experience in Banking sector stood out the most, I would definitely mention Maudy in my top 5. She understands incumbents and challenger company’s and knows how to improve their path towards digital propositions, customer engagement and commercial success. Blown away by her ability to view things outside in from a customer perspective and at the same time understanding the very core of the company’s processes and technology. As a person a modest, driven and high performing colleague. Loved to work with her. Highly recommend you to Let Maudy Fix your Digital, Customer and Commercial challenges!

Artie Debidien

CIO, Knab