Ben jij altijd druk, sta je continue aan maar heb je alsnog het gevoel altijd tijd tekort te komen? 

Als moeder doe je veel tegelijk en moet je overal aan denken. Veel ballen in de lucht en je aandacht verdelen tussen je kinderen, je werk en alles wat je voor jezelf nog wilt. Hierdoor kun je het gevoel krijgen dat je maar wat aanmoddert. Dat wat je voor elkaar wilt krijgen maar niet van de grond komt, je altijd en eeuwig tegen een mega todo-lijst aankijkt en je niet toekomt aan dingen waar je wel tijd voor zou willen maken.

Met het mijn tijd traject help ik je af te rekenen met dit gevoel van tijd tekort, en wel toe te komen aan de dingen die jij graag wilt. Dit door jouw prioriteiten heel scherp te hebben en te werken met een goede planning.

Wil jij meer rust ervaren door meer tijd te hebben voor wat je eigenlijk echt wilt? 

Eindelijk eens wel het gevoel hebben dat je wel voor elkaar hebt gekregen wat je van plan was? Zonder schuldgevoel naar je werk of naar je kinderen gewoon lekker bezig zijn en voor elkaar krijgen wat je wilt op alle vlakken.

Je ziet wel eens van die moeders waarbij het wel lukt om regelmatig te sporten, een eigen bedrijf op te bouwen en dan ook nog toe te komen aan het maken van fotoboeken en een opgeruimd huis. Maar dat zie je bij jou niet gebeuren, jij bent gewoon te druk. 

Heel vaak krijgen je dingen niet gedaan omdat je niet helder hebt wat je precies wilt en wat je belangrijk vindt. En niet de keuzes maakt die voor jou goed zijn. Het overzicht en de focus ontbreekt. Hierdoor doe je teveel tegelijk en eigenlijk alles net niet genoeg. Iedereen heeft dezelfde 168 uur in een week, het gaat erom hoe jij deze uren besteed. Als je focus aanbrengt, overzicht schept en van hieruit met een plan aan de slag gaat lukt het je wel. Precies hiermee help ik je met het mijn tijd traject. 

Maudy lachend

Hoe werkt het precies? 

Het mijn tijd traject is een online cursus via Instagram (@mijntijd) en e-mail. Als je meedoet krijg je toegang tot dit besloten Instagram account waar alle filmpjes en opdrachten voor het traject staan. Vanaf het moment dat je meedoet krijg je van mij vier weken lang iedere week een  e-mail met de filmpjes en de opdrachten voor die week.

Je kunt het traject op je eigen tempo doen. Wil je er langer over doen of alle filmpjes en opdrachten in 1 dag doen? Het kan allemaal. Zodra je meedoet houd je 3 maanden toegang tot het Instagram account. 

Als je de filmpjes en opdrachten in de volgorde doet zoals je ze van mij krijgt toegestuurd kost het je ongeveer 1 a 2 uur per week. 

Naast de Instagram cursus bevat deze speciale aanbieding voor Mom In Balance ook een uur coaching met mij via Zoom. Je kunt dit gesprek zodra je begint zelf in plannen. De meeste deelneemsters doen dit gesprek wanneer ze alle filmpjes en opdrachten hebben bekeken. Maar als je het fijner vindt kun je dit gesprek ook plannen aan het begin. 

Dit allemaal voor slechts  47 euro!

Maudyintuin

Wat levert meedoen je op?   

Na het mijn tijd traject heb jij een helder overzicht van jouw doelen en prioriteiten en een actieplan in Trello waarmee je deze doelen ook gaat behalen. 

Na het mijn tijd traject: 

  • Heb je gekozen wat voor jouw belangrijk is: je prioriteiten/doelen gesteld
  • Heb je duidelijk welke (kleine) stappen je  kunt zetten om dit te behalen
  • Gaat dit je ook lukken omdat je een super overzichtelijk actie plan hebt (trello template!)
  • Weet je wat de valkuilen zijn waarom dingen vaak niet lukken en kun je hier rekening mee houden, sterker: je acties zijn zo bepaalt dat het ook echt gaat lukken.

Hiermee kun je echt doorpakken. Je creëert overzicht en krijgt zo eindelijk wel meer gedaan van wat jij wilt.

Wat zeggen anderen? 

In eerste instantie was ik vooral nieuwsgierig wat het zou zijn. Ik krijg meestal mijn taken uiteindelijk wel af, dus ik twijfelde of ik er ook echt iets van zou oppikken.

De voorbereidingsopdracht vond ik al een feestje om te doen!Ik heb een bucketlist gemaakt, waar ik nu veel mee doe of naar kijk.

In de opdrachten ben ik aan de slag gegaan met lijstjes in Trello. Met een handige template kon ik zo mijn bucketlist gebruiken. Wat wil ik wanneer gedaan hebben? Zo kan ik langzaam alles af strepen. Dat werkt super motiverend.

Al met al: echt een helder beeld gekregen van wat ik graag wil, wanneer en waarom. Per week, kwartaal, jaar of op langere termijn.

Ontzettend leuk om te doen, Maudy geeft goede handvaten en de cursus is op een vrolijke manier gemaakt, zodat het leuk is om te doen en niet wéér een taak waar je tegenop ziet.

Inge Korver

Het mijn tijd traject is een super leuk en laagdrempelig programma. Waarin je je doelen scherp stelt en efficiënter leert omgaan met je tijd.

Maudy geeft hele praktische tips en persoonlijke voorbeelden, waardoor het super concreet wordt en ik echt zin kreeg om aan de slag te gaan.
Voor mij was de oefening om achter de ‘waarom’ van mijn doelen te komen het meest waardevol. Dit heeft me echt aan het denken gezet en mijn doelen nog specifieker gemaakt.
Een aanrader voor alle ambitieuze moeders die een zetje nodig hebben om écht met hun doelen aan de slag te gaan.
Laura Brandwacht

Het traject gestart met alles wat ik doe kan winst zijn. Het coachtraject is laagdrempelig en je hebt zelf in de hand of de effecten groot of klein zijn. De opdracht om een bucketlist te maken is enorm leuk om te doen. Maakt je bewust van wat wil ik (nog)? Maudy is een fijne sparringpartner en heeft praktische tips om je plannen aan te pakken. Voor mij heeft het traject mij zeker verder geholpen om veranderingen aan te brengen, bijvoorbeeld het opzeggen van mijn baan. Spannend maar heb vertrouwen in de toekomst!

Waar eerder de twijfel was om met het traject mee te doen kan ik nu zeggen dat het echt wel waardevol is geweest!

Francis Gerritsen

Ik deed misschien al best veel tegelijk, maar had niet het gevoel dat ik veel gedaan kreeg. En eerlijk gezegd zag ik ook niet echt hoe ik het anders kon. Maudy hielp me met meer inzicht in waar ik mijn tijd aan besteed, en om keuzes te maken. Ze geeft hele praktische tips en helpt om uitdagingen en plannen behapbaar te maken. En als je dan begint, blijkt het toch gewoon te kunnen 🙂 Echt een aanrader!

Nienke Moek

Vooral uit nieuwsgierigheid hoe Maudy het aanpakt, meldde ik mij aan voor de Moederweek. Maudy zet je op een laagdrempelige en haalbare manier aan het denken. Na de week wilde ik doorpakken en meldde mij aan voor het ‘Mijn tijd traject’. Als zelfstandig ondernemer heb ik het altijd erg druk en dankzij Maudy pak ik nu niet al mijn taken direct op, maar kan ik beter doseren. Sommige dingen kunnen ook morgen, of volgende week. Daarnaast wil ik meer strategisch en minder uitvoerend gaan werken en hier heb ik veel met Maudy over gespart. Dit was erg waardevol. Als je iets wil veranderen in je working momlife, groot of klein, maak dan vooral kennis met Maudy!

Annemieke Hageman

Liever eerst nog even contact?

 

Twijfel je of het mijn tijd traject iets voor jou is en wil je daar nog even over sparren? Of koop je het liever niet zo online?  Laat hier onder je gegevens achter en dan neem ik contact met je op. Of plan hier direct een gratis kennismakingsgesprek in

Je mag me ook altijd een DM sturen op Instagram of bellen op 06 538 50 697.

14 + 1 =

Even voorstellen nog..   

Maudy

Hoi! Ik ben Maudy en ik houd van een uitdaging.

Als moeder van 2 jongens van 2 en 6 jaar ben ik ervaringsdeskundige in hoe lastig de combinatie werk en moederschap kan zijn. Vaak ploeterde ik maar wat aan: rennen vliegen, altijd tijd tekort en veel schuldgevoel.  Op mijn werk dat ik teveel met thuis bezig was en thuis voelde ik me schuldig dat ik er te weinig voor mijn kinderen kon zijn.

Je ambities najagen en ook nog een leuke moeder, vrouw, vriendin en collega zijn kun je best een uitdaging noemen. Ik leefde in de overtuiging dat het normaal was dat ik me zo geleefd voelde en altijd tijd tekort kwam. Maar inmiddels weet ik dat het anders kan.

De oplossing bleek best dicht bij huis. Jarenlang had ik als projectmanager met teams gewerkt aan het stellen van prioriteiten, het maken van plannen en bereiken wat we wilden. Ik was gewoon een planning nerd! Ik besloot deze methoden en principes ook thuis toe te passen en dit werkte super goed. Hier moest ik andere moeders ook mee helpen! Ik gooide het roer om en nu coach ik drukke ambitieuze moeders om slimmer met hun tijd om te gaan.

Veel gestelde vragen

 

Voor wie is het mijn tijd traject geschikt?

Voor drukke ambitieuze moeders die het gevoel hebben altijd tijd tekort te komen. Je hebt plannen waar je maar niet aan toe komt. Dit kunnen dingen thuis zijn, maar ook bijvoorbeeld als je nu eens echt wilt gaan bedenken wat je wilt met je carriere. Een nieuwe baan, een eigen bedrijf, of misschien heb je net zo’n spannende stap gemaakt en kun je wel wat hulp gebruiken bij overzicht en structuur. Het traject helpt je je prioriteiten scherp in beeld te krijgen en je plannen hierop aan te passen. Heel praktisch krijg je handvatten hoe je meer gedaan kunt krijgen in dezelfde tijd. 

Hoeveel tijd gaat dit traject me kosten? 

Als je het traject volgt in het tempo waarop ik je de video’s en opdrachten aanbied duurt het traject 4 weken en ben je ongeveer 1-2 uur per week met de filmpjes en opdrachten bezig. Maar je kunt zelf bepalen in welk tempo je de filmpjes kijkt en de opdrachten doet. De filmpjes duren maximaal 20 minuten per week en hoeveel tijd je in de opdrachten steekt bepaal je zelf. Ik adviseer altijd als je weinig tijd hebt om jezelf bijvoorbeeld een half uur per opdracht maximaal te geven. Dit helpt al enorm en als het goed is vind je het zo leuk om te volgen dat de tijd vliegt 😉 

Wat krijg ik allemaal voor 47 euro? 

Uiteindelijk een helder overzicht van jouw doelen en prioriteiten en een actieplan in Trello waarmee je deze doelen ook gaat behalen. Dit bouw je op door de volgende inhoudelijke elementen: 

– Toegang tot het mijn tijd Instagram account (@mijntijd) waar ik regelmatig aanvullende tips en inspiratie zal delen. 

– Iedere week een filmpje van maximaal 20 minuten met uitleg over wat we die week gaan doen en een of meerdere opdrachten. 

-Een werkboek met een korte samenvatting van de theorie en de opdrachten. 

-Een trello template voor het in kaart brengen van jouw doelen en jouw actieplan. 

– Een coachcall via Zoom van +/- 1 uur waarin we samen naar jouw plannen kijken en ik je met praktische tips nog verder op weg help. 

Ik ben op het moment erg druk, is het dan wel verstandig om mee te doen? 

Het programma is juist super geschikt voor ambitieuze en drukke moeders 🙂 en ik snap dat tijd dan een drempel kan zijn om mee te doen. Maar juist hierbij gaat het programma je helpen. Begin met voor jezelf een half uurtje per week vrij te maken om hier aan te besteden en ik beloof je dat het je helpt om je veel minder druk te voelen. 

Hoe is het programma opgebouwd? 

In het programma komen de volgende onderdelen aan bod:

– We starten met een voor opdracht waarin ik je op een leuke manier laat nadenken over wat jij graag wilt. 

– De week daarna brengen we jouw doelen en prioriteiten in kaart. 

– De volgende week ga je aan de slag met jouw persoonlijke actieplan. 

– De laatste week gaan we in op een aantal belangrijke tips die ervoor zorgen dat jij jouw plannen ook echt gaat volhouden. 

Heb je nog een andere vraag? Stuur me een DM op Instagram.

Volg me op Instagram

Hier deel ik dagelijks een kijkje achter de schermen via Instagram stories en ik deel veel gratis inspiratie en tips over hoe jij slimmer met je tijd om kunt gaan.

Ik ben graag jouw dagelijkse wake up call voor focus en bezig zijn met de juiste dingen 🙂