Super leuk dat je aan de slag wilt gaan met jouw planning!

Het mijn tijd traject is een online cursus via Instagram (@mijntijd) en e-mail. Als je meedoet krijg je toegang tot dit besloten Instagram account waar alle filmpjes en opdrachten voor het traject staan. Vanaf het moment dat je meedoet krijg je van mij vier weken lang iedere week een  e-mail met de filmpjes en de opdrachten voor die week.

Je kunt het traject op je eigen tempo doen. Wil je er langer over doen of alle filmpjes en opdrachten in 1 dag doen? Het kan allemaal. Zodra je meedoet houd je 3 maanden toegang tot het Instagram account. 

Als je de filmpjes en opdrachten in de volgorde doet zoals je ze van mij krijgt toegestuurd kost het je ongeveer 1 a 2 uur per week. 

Naast de Instagram cursus bevat deze speciale aanbieding voor Mom In Balance ook een uur coaching met mij via Zoom. Je kunt dit gesprek zodra je begint zelf in plannen. De meeste deelneemsters doen dit gesprek wanneer ze alle filmpjes en opdrachten hebben bekeken. Maar als je het fijner vindt kun je dit gesprek ook plannen aan het begin. 

Normaal betaal je voor dit traject inclusief een uur coaching  €  127,- euro maar met de kortingscode MOMTIME doe jij mee voor  € 47,

Maudyintuin

Wat levert meedoen je op?   

Na het mijn tijd traject heb jij een helder overzicht van jouw doelen en prioriteiten en een actieplan in Trello waarmee je deze doelen ook gaat behalen. 

Na het mijn tijd traject: 

  • Heb je gekozen wat voor jouw belangrijk is: je prioriteiten/doelen gesteld
  • Heb je duidelijk welke (kleine) stappen je  kunt zetten om dit te behalen
  • Gaat dit je ook lukken omdat je een super overzichtelijk actie plan hebt (trello template!)
  • Weet je wat de valkuilen zijn waarom dingen vaak niet lukken en kun je hier rekening mee houden, sterker: je acties zijn zo bepaalt dat het ook echt gaat lukken.

Hiermee kun je echt doorpakken. Je creëert overzicht en krijgt zo eindelijk wel meer gedaan van wat jij wilt.

Ervaringen van deelneemsters: 

In eerste instantie was ik vooral nieuwsgierig wat het zou zijn. Ik krijg meestal mijn taken uiteindelijk wel af, dus ik twijfelde of ik er ook echt iets van zou oppikken.

De voorbereidingsopdracht vond ik al een feestje om te doen!Ik heb een bucketlist gemaakt, waar ik nu veel mee doe of naar kijk.

In de opdrachten ben ik aan de slag gegaan met lijstjes in Trello. Met een handige template kon ik zo mijn bucketlist gebruiken. Wat wil ik wanneer gedaan hebben? Zo kan ik langzaam alles af strepen. Dat werkt super motiverend.

Al met al: echt een helder beeld gekregen van wat ik graag wil, wanneer en waarom. Per week, kwartaal, jaar of op langere termijn.

Ontzettend leuk om te doen, Maudy geeft goede handvaten en de cursus is op een vrolijke manier gemaakt, zodat het leuk is om te doen en niet wéér een taak waar je tegenop ziet.

Inge Korver

Het mijn tijd traject is een super leuk en laagdrempelig programma. Waarin je je doelen scherp stelt en efficiënter leert omgaan met je tijd.

Maudy geeft hele praktische tips en persoonlijke voorbeelden, waardoor het super concreet wordt en ik echt zin kreeg om aan de slag te gaan.
Voor mij was de oefening om achter de ‘waarom’ van mijn doelen te komen het meest waardevol. Dit heeft me echt aan het denken gezet en mijn doelen nog specifieker gemaakt.
Een aanrader voor alle ambitieuze moeders die een zetje nodig hebben om écht met hun doelen aan de slag te gaan.
Laura Brandwacht

Het traject gestart met alles wat ik doe kan winst zijn. Het coachtraject is laagdrempelig en je hebt zelf in de hand of de effecten groot of klein zijn. De opdracht om een bucketlist te maken is enorm leuk om te doen. Maakt je bewust van wat wil ik (nog)? Maudy is een fijne sparringpartner en heeft praktische tips om je plannen aan te pakken. Voor mij heeft het traject mij zeker verder geholpen om veranderingen aan te brengen, bijvoorbeeld het opzeggen van mijn baan. Spannend maar heb vertrouwen in de toekomst!

Waar eerder de twijfel was om met het traject mee te doen kan ik nu zeggen dat het echt wel waardevol is geweest!

Francis Gerritsen

Liever eerst nog even contact?

Twijfel je of het stappenplan iets voor jou is en wil je daar nog even over sparren? Of koop je het liever niet zo online?  Laat hier onder je gegevens achter en dan neem ik contact met je op.

Je mag me ook altijd een DM sturen op Instagram of bellen op 06 538 50 697.

1 + 15 =

Over Let Maudy Fix It   

Maudy

Hoi! Ik ben Maudy en ik houd van een uitdaging. Als moeder van 2 jongens van 2 en 6 jaar ben ik ervaringsdeskundige in hoe lastig de combinatie werk en moederschap kan zijn. Vaak ploeterde ik maar wat aan: rennen vliegen, en geleefd worden. 

 Je ambities najagen en ook nog een leuke moeder, vrouw, vriendin en collega zijn kun je best een uitdaging noemen. Ik leefde in de overtuiging dat het normaal was dat ik me zo geleefd voelde en altijd tijd tekort kwam. Maar inmiddels weet ik dat het anders kan.