Handig

Vakantielijstjes! 

Ben jij ook zo iemand die een heel vast lijstje heeft voor als je op vakantie gaat? Ik wel. We gaan nu over een maand op vakantie en mijn denkbeeldige lijstje begint nu al: wat hebben we allemaal nog nodig? Heeft iedereen voldoende kleren? Welk speelgoed nemen we mee? Het leek me leuk een aantal super nuttige producten voor je op te noemen die ik door de jaren heen op vakantie met kleine kids ben gaan gebruiken die ik je zeker aan zou raden! 

Wat is jouw ultieme vakantie “meeneem” tip? Laat het me weten in de comments! 

 

Of deze bandjes nu werken durf ik niet zeker te zeggen. Maar sinds Yessin ze draagt heeft hij nauwelijks meer gespuugd. Dus in de categorie: “baad het niet dan schaad het niet” zou ik er voor gaan 😉 

Voor het geval de bandjes niet helpen! Ooit kregen we bij de huisartsenpost toen Emiel heel ziek was deze zakjes mee. 

Die zijn dus echt ideaal als je moet overgeven in de auto. Geen fris praatje. Wel super handig om bij je te hebben!

Deze waterkoker is zo handig! Past altijd in je koffer. En ik vond het toen ik nog flessen gaf wel zo fijn zeker te zijn dat ik altijd water kon koken. 

Veel mensen gebruiken bandjes. Maar toen ik ooit eens besloot een zwemvestje te bestellen was ik daar zo blij mee. 

Zoveel meer bewegingsvrijheid voor je kindje! Let even op dat er een touwtje tussen de benen zit, dan kruipt hij niet steeds op.