Wil jij meer rust ervaren door meer tijd te hebben voor wat je eigenlijk echt wilt? 

 

Heel vaak krijgen we dingen niet gedaan omdat we niet helder hebben wat we willen. Je wilt meer tijd voor jezelf, maar waarvoor eigenlijk? Wat ga je dan doen zonder dat je daar een schuldgevoel aan over houdt? Je wilt eigenlijk wel een andere baan maar ja, wat dan precies? Of je eigen bedrijf; al die plannen, maar het komt nog niet altijd van de grond zoals je zou willen. Vaak heb je het gevoel dat je misschien niet de juiste focus hebt. Voordat je het weet zijn de weken weer voorbij gevlogen en heb je weer niet gedaan gekregen wat je eigenlijk zou willen. En het blijft wel knagen.. Je gelooft niet dat het kan want je hebt altijd tijd tekort.

Dat wat je eigenlijk wilt blijft iets wat je maar vooruit schuift, als de kinderen groter zijn, als de verbouwing voorbij is, als het rustiger is op mijn werk. Geen probleem natuurlijk, maar alleen als het een geldig excuus is. Wil je het echt graag? Dan kun je er ook nu mee aan de slag, het hoeft niet meteen groots, maar maak stappen in de richting die je wilt.

Herken je je hierin? Wat zijn dingen waar jij steeds maar niet aan toe komt? Die je voor je uit blijft schuiven met telkens een goed “excuus”?  Wat als je nu eens wel stappen gaat zetten?

Of misschien ben je wel lekker bezig maar mag er wel wat meer structuur in.  Daar help ik je graag bij! 

Maudy lachend

Heb jij ook vaak het gevoel dat je veel te weinig gedaan krijgt? 

Ik geloof dat jij veel meer gedaan kunt krijgen dan je nu denkt!  Hoe ik dat weet? Omdat ik het zelf heb ervaren. Gestopt met voor me uitschuiven, mijn perfectionisme aan de kant gezet, afgerekend met knagend schuldgevoel en gewoon begonnen. Kleine stappen maken is beter dan geen stappen. Zeker voor je eigen gevoel.

Om minder het gevoel van tijd tekort te ervaren en wel toe te komen aan dingen die jij graag wilt doen helpt het enorm als jij je prioriteiten helder hebt.

Als jij die prioriteiten of doelen weet te vertalen naar goede acties, kleine stappen. Als je hierbij ook nog afrekent met zaken die ons vaak tegenhouden: schuldgevoel, perfectionisme, oordelen over hoe we denken dat iets zou moeten zijn. Dan behaal je niet alleen sneller je doel maar beleef je ook veel meer plezier aan je dagen. En als jouw dagen leuker voelen dan ervaar je ook minder tijd tekort. Je krijgt zelfs veel meer voor elkaar.

Ben jij, misschien wel tijdens mijn masterclass of de moederweek, tot het besef gekomen dat het eigenlijk eens slim zou zijn om echt met je plannen aan de slag te gaan. Meer structuur aan te brengen en zo eindelijk wel aan dingen toe te komen? Die kleine stappen te bepalen waarmee je er wel gaat komen?

Dat is zeg maar echt mijn ding ? Ik help je hier graag bij!

Niet omdat je het niet alleen kunt, maar omdat het fijn is een stok achter de deur te hebben, en er met focus mee aan de slag te gaan. Als we het samen doen is de kans veel groter dat je het ook echt doet.

Overmij

Hoe dan?  

Mijn missie is het leven van werkende moeders leuker en makkelijker te maken. Ik geloof dat de sleutel hiervoor ligt in meer gaan leven volgens jouw eigen prioriteiten. Helder hebben wat je eigenlijk wilt, inzien hoe je jezelf tegenhoud (perfectionisme, oordelen over hoe zaken horen te zijn, wat zullen andere mensen wel niet denken?).  En dan met kleine stappen aan de slag gaan, zo worden je dagen leuker, krijg je meer energie en krijg je uiteindelijk meer gedaan in je tijd.

Daarom ben ik het “mijn tijd” traject gestart. Een stappenplan om jouw prioriteiten scherp te stellen en te zorgen dat je meer bereikt van wat je wilt

 Wil jij samen met mij een plan maken om jouw tijd slim te besteden?

Ervaringen van deelneemsters: 

In eerste instantie was ik vooral nieuwsgierig wat het zou zijn. Ik krijg meestal mijn taken uiteindelijk wel af, dus ik twijfelde of ik er ook echt iets van zou oppikken.

De voorbereidingsopdracht vond ik al een feestje om te doen!Ik heb een bucketlist gemaakt, waar ik nu veel mee doe of naar kijk.

In de opdrachten ben ik aan de slag gegaan met lijstjes in Trello. Met een handige template kon ik zo mijn bucketlist gebruiken. Wat wil ik wanneer gedaan hebben? Zo kan ik langzaam alles af strepen. Dat werkt super motiverend.

Al met al: echt een helder beeld gekregen van wat ik graag wil, wanneer en waarom. Per week, kwartaal, jaar of op langere termijn.

Ontzettend leuk om te doen, Maudy geeft goede handvaten en de cursus is op een vrolijke manier gemaakt, zodat het leuk is om te doen en niet wéér een taak waar je tegenop ziet.

Inge Korver

Het mijn tijd traject is een super leuk en laagdrempelig programma. Waarin je je doelen scherp stelt en efficiënter leert omgaan met je tijd.

Maudy geeft hele praktische tips en persoonlijke voorbeelden, waardoor het super concreet wordt en ik echt zin kreeg om aan de slag te gaan.
Voor mij was de oefening om achter de ‘waarom’ van mijn doelen te komen het meest waardevol. Dit heeft me echt aan het denken gezet en mijn doelen nog specifieker gemaakt.
Een aanrader voor alle ambitieuze moeders die een zetje nodig hebben om écht met hun doelen aan de slag te gaan.
Laura Brandwacht

Het traject gestart met alles wat ik doe kan winst zijn. Het coachtraject is laagdrempelig en je hebt zelf in de hand of de effecten groot of klein zijn. De opdracht om een bucketlist te maken is enorm leuk om te doen. Maakt je bewust van wat wil ik (nog)? Maudy is een fijne sparringpartner en heeft praktische tips om je plannen aan te pakken. Voor mij heeft het traject mij zeker verder geholpen om veranderingen aan te brengen, bijvoorbeeld het opzeggen van mijn baan. Spannend maar heb vertrouwen in de toekomst!

Waar eerder de twijfel was om met het traject mee te doen kan ik nu zeggen dat het echt wel waardevol is geweest!

Francis Gerritsen

Ik deed misschien al best veel tegelijk, maar had niet het gevoel dat ik veel gedaan kreeg. En eerlijk gezegd zag ik ook niet echt hoe ik het anders kon. Maudy hielp me met meer inzicht in waar ik mijn tijd aan besteed, en om keuzes te maken. Ze geeft hele praktische tips en helpt om uitdagingen en plannen behapbaar te maken. En als je dan begint, blijkt het toch gewoon te kunnen 🙂 Echt een aanrader!

Nienke Moek

Vooral uit nieuwsgierigheid hoe Maudy het aanpakt, meldde ik mij aan voor de Moederweek. Maudy zet je op een laagdrempelige en haalbare manier aan het denken. Na de week wilde ik doorpakken en meldde mij aan voor het ‘Mijn tijd traject’. Als zelfstandig ondernemer heb ik het altijd erg druk en dankzij Maudy pak ik nu niet al mijn taken direct op, maar kan ik beter doseren. Sommige dingen kunnen ook morgen, of volgende week. Daarnaast wil ik meer strategisch en minder uitvoerend gaan werken en hier heb ik veel met Maudy over gespart. Dit was erg waardevol. Als je iets wil veranderen in je working momlife, groot of klein, maak dan vooral kennis met Maudy!

Annemieke Hageman

Wat gaan we precies doen? 

Het mijn tijd traject is een online cursus via Instagram (@mijntijd2022) en e-mail. Als je meedoet krijg je toegang tot dit besloten Instagram account waar alle filmpjes en opdrachten voor het traject staan. Vanaf het moment dat je meedoet krijg je van mij vier weken lang iedere week een  e-mail met de filmpjes en de opdrachten voor die week.

Je kunt het traject op je eigen tempo doen. Wil je er langer over doen of alle filmpjes en opdrachten in 1 dag doen? Het kan allemaal. Zodra je meedoet houd je 3 maanden toegang tot het Instagram account. 

Als je de filmpjes en opdrachten in de volgorde doet zoals je ze van mij krijgt toegestuurd kost het je ongeveer 1 a 2 uur per week. 

Het online stappenplan kost 47 euro, een no brainer volgens mij, voor 47 euro kun je nog niet eens met een vriendin uit eten, en dit gesprek met je nieuwe “vriendin” levert je veel meer op ;-). Daarnaast kun je het stappenplan nog uitbreiden met een uur coaching van mij (totaal € 127,-). 

Wil je liever gezamenlijk met mij jouw stappenplan maken? Dat kan! Met het volledig support stappenplan brengen wij samen jouw doelen in kaart en maken we je actieplan om tot deze doelen te komen. Ook ben ik nog een aantal weken jouw stok achter de deur om te zorgen dat je ook echt met je actieplan aan de slag gaat en blijft. Voor € 257,- krijg je dit volledig support pakket met alle filmpjes en opdrachten en 3 online coachingsessies met mij. 

De 3 opties op een rijtje: 

Zelf online aan de slag

4 weken lang, iedere week per e-mail en op Instagram een opdracht waarmee jij zelf jouw blauwdruk maakt van je doelen en een actieplan om deze te bereiken.

Aan de slag met hulp – Meest gekozen!

Het online stappenplan met een uur coaching van mij. In dat uur kijken we samen naar jouw doelen en actieplan, ik help je om deze aan te scherpen en geef extra tips om te zorgen dat je je doelen ook echt bereikt.

Prijs3

Stappenplan met volledige support  

Wil je gezamenlijk jouw stappenplan maken en het voordeel hebben dat ik je help als een soort stok achter de deur?

Ga dan voor deze support optie alle opties van het online stappen plan en 3 online coachsessies waarin ik je help het plan uit te werken.

Maudyintuin

Wat levert meedoen je op?   

Na het mijn tijd traject: 

  • Heb je gekozen wat voor jouw belangrijk is: je prioriteiten/doelen gesteld
  • Heb je duidelijk welke (kleine) stappen je dit jaar nog kunt zetten om dit te behalen
  • Gaat dit je ook lukken omdat je een super overzichtelijk actie plan hebt (trello template!)
  • Weet je wat de valkuilen zijn waarom dingen vaak niet lukken en kun je hier rekening mee houden, sterker: je acties zijn zo bepaalt dat het ook echt gaat lukken.

Hiermee kun je echt doorpakken. Je creëert overzicht en krijgt zo eindelijk wel meer gedaan van wat jij wilt.

Liever eerst nog even contact?

Twijfel je of het stappenplan iets voor jou is en wil je daar nog even over sparren? Of koop je het liever niet zo online?  Laat hier onder je gegevens achter en dan neem ik contact met je op.

Je mag me ook altijd een DM sturen op Instagram of bellen op 06 538 50 697.

3 + 13 =

Over Let Maudy Fix It   

Maudy

Hoi! Ik ben Maudy en ik houd van een uitdaging. Als moeder van 2 jongens van 2 en 6 jaar ben ik ervaringsdeskundige in hoe lastig de combinatie werk en moederschap kan zijn. Vaak ploeterde ik maar wat aan: rennen vliegen, en geleefd worden. 

 Je ambities najagen en ook nog een leuke moeder, vrouw, vriendin en collega zijn kun je best een uitdaging noemen. Ik leefde in de overtuiging dat het normaal was dat ik me zo geleefd voelde en altijd tijd tekort kwam. Maar inmiddels weet ik dat het anders kan.

Ik zag in hoe ik het gevoel van tijd tekort, het schuldgevoel over te weinig aandacht zelf in stand hield. En ik kwam erachter hoe ik dit ook zelf kan fixen.

Dit gun ik jou ook. Dus heb ik besloten mijn inzichten met je te delen. Heel veel moeders met jonge kinderen zitten in de situatie waar ik in zat. Jij wellicht ook, en je bent niet alleen, We vragen veel van onszelf: een ambitieuze baan en daarnaast zijn we meestal ook manager van het huishouden. We willen het iedereen naar de zin maken.

Ik help je naar meer aandacht voor de dingen waar jij aandacht aan wilt besteden, meer tijd en minder schuldgevoel. Dit leidt weer tot meer energie en een minder kort lontje. Kortom: minder stress en een rustiger en blijer gevoel. Maar wel jouw ballen hoog kunnen houden.