Super leuk dat je aan de slag wilt gaan met jouw doelen! Kies hieronder jouw optie! 

Het stappenplan duurt 3 weken. Zodra je je aanmeld krijg je alvast een leuke opdracht en vanaf dan om de week 3 keer een mail met opdrachten. Daarnaast krijg je toegang tot een besloten Instagram account (@mijntijd2021) waar je alle filmpjes ook kunt bekijken en waar je kunt sparren met mij en de andere deelneemsters.  Het resultaat na 3 weken filmpjes en opdrachten: een helder overzicht van jouw doelen en acties om deze te behalen in Trello.

Het online stappenplan kost 47 euro, een no brainer volgens mij, voor 47 euro kun je nog niet eens met een vriendin uit eten, en dit gesprek met je nieuwe “vriendin” levert je veel meer op ;-). Daarnaast kun je het stappenplan nog uitbreiden met een uur coaching van mij (totaal € 127,-). 

Wil je liever gezamenlijk met mij jouw stappenplan maken? Dat kan! Met het volledig support stappenplan brengen wij samen jouw doelen in kaart en maken we je actieplan om tot deze doelen te komen. Ook ben ik nog een aantal weken jouw stok achter de deur om te zorgen dat je ook echt met je actieplan aan de slag gaat en blijft. Voor € 257,- krijg je dit volledig support pakket met alle filmpjes en opdrachten en 3 online coachingsessies met mij. 

De 3 opties op een rijtje: 

Zelf online aan de slag

3 weken lang, iedere week per e-mail en op Instagram een opdracht waarmee jij zelf jouw blauwdruk maakt van je doelen en een actieplan om deze te bereiken.

Aan de slag met hulp

Het online stappenplan met een uur coaching van mij. In dat uur kijken we samen naar jouw doelen en actieplan, ik help je om deze aan te scherpen en geef extra tips om te zorgen dat je je doelen ook echt bereikt.

Prijs3

Stappenplan samen maken 

Wil je gezamenlijk jouw stappenplan maken en het voordeel hebben dat ik je help als een soort stok achter de deur?

Ga dan voor deze support optie alle opties van het online stappen plan en 3 online coachsessies waarin ik je help het plan uit te werken.

Maudyintuin

Wat levert meedoen je op?   

Na die drie weken;

  • Heb je gekozen wat voor jouw belangrijk is: je prioriteiten/doelen gesteld
  • Heb je duidelijk welke (kleine) stappen je dit jaar nog kunt zetten om dit te behalen
  • Gaat dit je ook lukken omdat je een super overzichtelijk actie plan hebt (trello template!)
  • Weet je wat de valkuilen zijn waarom dingen vaak niet lukken en kun je hier rekening mee houden

Hiermee kun je echt doorpakken. Je creëert overzicht en krijgt zo eindelijk wel meer gedaan van wat jij wilt.  

Ervaringen van deelneemsters: 

In eerste instantie was ik vooral nieuwsgierig wat het zou zijn. Ik krijg meestal mijn taken uiteindelijk wel af, dus ik twijfelde of ik er ook echt iets van zou oppikken.

De voorbereidingsopdracht vond ik al een feestje om te doen!Ik heb een bucketlist gemaakt, waar ik nu veel mee doe of naar kijk.

In de opdrachten ben ik aan de slag gegaan met lijstjes in Trello. Met een handige template kon ik zo mijn bucketlist gebruiken. Wat wil ik wanneer gedaan hebben? Zo kan ik langzaam alles af strepen. Dat werkt super motiverend.

Al met al: echt een helder beeld gekregen van wat ik graag wil, wanneer en waarom. Per week, kwartaal, jaar of op langere termijn.

Ontzettend leuk om te doen, Maudy geeft goede handvaten en de cursus is op een vrolijke manier gemaakt, zodat het leuk is om te doen en niet wéér een taak waar je tegenop ziet.

Inge Korver

Het mijn tijd traject is een super leuk en laagdrempelig programma. Waarin je je doelen scherp stelt en efficiënter leert omgaan met je tijd.

Maudy geeft hele praktische tips en persoonlijke voorbeelden, waardoor het super concreet wordt en ik echt zin kreeg om aan de slag te gaan.
Voor mij was de oefening om achter de ‘waarom’ van mijn doelen te komen het meest waardevol. Dit heeft me echt aan het denken gezet en mijn doelen nog specifieker gemaakt.
Een aanrader voor alle ambitieuze moeders die een zetje nodig hebben om écht met hun doelen aan de slag te gaan.
Laura Brandwacht

Het traject gestart met alles wat ik doe kan winst zijn. Het coachtraject is laagdrempelig en je hebt zelf in de hand of de effecten groot of klein zijn. De opdracht om een bucketlist te maken is enorm leuk om te doen. Maakt je bewust van wat wil ik (nog)? Maudy is een fijne sparringpartner en heeft praktische tips om je plannen aan te pakken. Voor mij heeft het traject mij zeker verder geholpen om veranderingen aan te brengen, bijvoorbeeld het opzeggen van mijn baan. Spannend maar heb vertrouwen in de toekomst!

Waar eerder de twijfel was om met het traject mee te doen kan ik nu zeggen dat het echt wel waardevol is geweest!

Francis Gerritsen

Liever eerst nog even contact?

Twijfel je of het stappenplan iets voor jou is en wil je daar nog even over sparren? Of koop je het liever niet zo online?  Laat hier onder je gegevens achter en dan neem ik contact met je op.

Je mag me ook altijd een DM sturen op Instagram of bellen op 06 538 50 697.

5 + 3 =

Over Let Maudy Fix It   

Maudy

Hoi! Ik ben Maudy en ik houd van een uitdaging. Als moeder van 2 jongens van 2 en 6 jaar ben ik ervaringsdeskundige in hoe lastig de combinatie werk en moederschap kan zijn. Vaak ploeterde ik maar wat aan: rennen vliegen, en geleefd worden. 

 Je ambities najagen en ook nog een leuke moeder, vrouw, vriendin en collega zijn kun je best een uitdaging noemen. Ik leefde in de overtuiging dat het normaal was dat ik me zo geleefd voelde en altijd tijd tekort kwam. Maar inmiddels weet ik dat het anders kan.