hartje_moederdag

Vertel een moeder dat ze "rockt" met dit rozenkwarts hartje 

Voor slechts € 9,97

Hoi!  ben Maudy. Ik heb het rozenkwarts hartje bedacht in mijn zoektocht naar een leuker en makkelijker leven voor ambitieuze moeders. Ik geloof dat het enorm helpt als we liever zijn voor onszelf en andere moeders.

Een mooi steentje voor aan je ketting, tas of in je portemonnee.  Bij het hartje zit ook een mooi kaartje waarmee het hartje als cadeautje helemaal af is. 

 

Rozenkwarts: steen van de liefde. Liefde voor anderen en voor jezelf. Het trekt liefde aan, helpt je lief te hebben en je open te stellen voor het ontvangen van liefde. Het bevordert vergeving, empathie, compassie en tolerantie, naar zowel anderen als jezelf.

Waarom dit cadeautje? 

Ruim 70% van de moeders met kleine kinderen vindt de combinatie werk en gezin niet makkelijk.

Je hebt het gevoel geleefd te worden. Dagen vliegen voorbij en je doet je best het op alle vlakken goed te doen. Een leuke relaxte moeder, partner, collega en vriendin te zijn.

In al dat rennen en vliegen is het goede gevoel soms ver te zoeken. Maar je doet het allemaal maar wel. Je kinderen, je man, je collega’s. Ze zijn echt blij met jou, en trots  op hoe je dat allemaal fixt. You rock

Dit zou ik zou graag tegen alle ambitieuze  mama’s willen zeggen: jij fixt het! Je doet het super goed.

Daarom dit mooie hartje, zodat we elkaar als moeder dit met een mooi gebaar kunnen vertellen. 

Hartje met spullen
Hartje aan tas

Voor wie? 

Geef dit hartje cadeau aan een moeder die rockt; je vriendin, vrouw, dochter, schoondochter, collega of klant. Zodat ze zich gewaardeerd voelt, en het steentje haar eraan kan herinneren dat ze het maar mooi fixt! 

Een super leuk cadeautje voor bij een kraamcadeau, als ze terug aan het werk gaat, voor haar verjaardag, een nieuwe baan, of gewoon zomaar omdat ze wel een ‘hart onder de riem’ kan gebruiken. 

Over Let Maudy Fix It   

Hoi! Ik ben Maudy en ik houd van een uitdaging. Als moeder van 2 jongens van 2 en 6 jaar ben ik ervaringsdeskundige in hoe lastig de combinatie werk en moederschap kan zijn. Vaak ploeterde ik maar wat aan: rennen vliegen, altijd tijd tekort en veel schuldgevoel.  Op mijn werk dat ik teveel met thuis bezig was en thuis dat ik er te weinig voor mijn kinderen kon zijn.

 Je ambities najagen en ook nog een leuke moeder, vrouw, vriendin en collega zijn kun je best een uitdaging noemen. Ik leefde in de overtuiging dat het normaal was dat ik me zo geleefd voelde en altijd tijd tekort kwam. Maar inmiddels weet ik dat het anders kan.

Ik zie een gat in de markt om jou, ambitieuze moeder, te helpen. Te beginnen bij het verspreiden van meer positiviteit met dit leuke hartje. Deel deze liefde en vertel elkaar dat je rockt! 

Maudyhome