Gratis online Masterclass

Tijd toveren voor moeders

De meest genoemde uitdaging onder moeders van jonge kinderen: tijd tekort! Het gevoel altijd achter de feiten aan te lopen. Zoveel wat je wilt doen en te weinig tijd. Dit kan anders!

Door mijn kennis over productiviteit in werk context toe te passen voor mezelf, zowel thuis als op het werk lukte het mij om echt meer tijd te creëren.  Eindelijk lukte het wel om 4x per week te sporten, boeken uit te lezen, mijn eigen bedrijf op te bouwen en ook genoeg tijd door te brengen met mijn jongens.  Hoe? Dat vertel ik je in mijn gratis online Masterclass op dinsdag 8 februari om 13 uur. 

Meld je gratis aan! En ik neem je mee in DE tips die voor mij, en al veel van mijn klanten, hebben geleid tot veel meer gedaan krijgen.

Maudy lachend

Heb jij ook vaak het gevoel dat je veel te weinig gedaan krijgt?

Om gek van te worden! De dagen vliegen voorbij en de lijst in je hoofd van wat je allemaal nog wilt doen lijkt alleen maar langer te worden. Je bent altijd druk in de weer; voor je werk, je kinderen, het huishouden. En toch is er altijd te weinig tijd. Je krijgt niet de dingen gedaan die je zou willen. Resultaat: een schuldgevoel, het gevoel tekort te schieten.  Om nog maar niet te beginnen over de dingen die je eigenlijk voor jezelf wel zou willen doen; meer sporten, eens een boek lezen.  En misschien wel grotere plannen zoals een eigen bedrijf of eindelijk eens bedenken wat je nu echt wilt in je werk.

En dan hoor ik moeders zeggen: “Het is zoals het is.” ” Het zijn de tropenjaren”. “Als de kinderen groter zijn..” “Als de verhuizing klaar is..” Als, als. En dat vind ik zo ontzettend zonde!

Ik ben zelf een moeder van jonge kinderen en tot voor kort zat ik er ook zo in. Maar ik heb het roer omgegooid. Gestopt met voor me uitschuiven van dingen die ik wilde, mijn perfectionisme aan de kant gezet, afgerekend met knagend schuldgevoel en gewoon begonnen met de dingen die ik wilde.  En nu heb ik wel tijd voor 4x in de week sporten, lees ik meerdere boeken per maand en ben ik mijn eigen bedrijf begonnen.  Met de inzichten hoe ik dit gedaan heb ik al best veel moeders mogen helpen hetzelfde te doen.

Wil jij ook meer tijd maken voor wat je echt graag wilt doen, leren hoe je zorgt dat je dingen wel voor elkaar krijgt en niet steeds maar met dat knagende gevoel van tijd tekort zit?

Kom dan naar mijn gratis online masterclass Tijd toveren voor moeders op dinsdag 8 februari 13 uur. 

Meld je gratis aan:

Maudyintuin

In de Masterclass..

Deel ik mijn 3 stappen met je hoe je meer tijd kunt creëren, ook, of juist als je een drukke moeder bent met jonge kinderen!

Iedereen heeft dezelfde tijd in de week. Het gaat erom hoe jij deze tijd inzet.  Op basis van mijn ervaringen (van mezelf en veel andere moeders) deel ik aan de hand van herkenbare voorbeelden wat jij kunt doen om echt meer tijd over te houden.

Na de Masterclass heb jij praktische tips in handen en kun je stappen gaan zetten om nu eens echt te gaan doen wat jij wilt!

Je zult geïnspireerd zijn en zin hebben om direct aan de slag te gaan. Dat beloof ik!

Praktische info

Voor wie: 

Voor ambitieuze maar drukke moeders die meer uit hun tijd willen halen.

Wanneer:  

Dinsdag 8 februari om 13 uur. Kun je er niet live bij zijn? Schrijf je evengoed in. Je ontvangt per e-mail een replay na afloop van de Masterclass.

Door wie: 

Door Maudy van Let Maudy Fix It 🙂

Hoe: 

Je volgt de Masterclass online op je mobiel, tablet of laptop. Ik geef de Masterclass via webinar geek. Je bent zelf niet in beeld dus eet gerust je broodje, loop een rondje of lig lekker in je joggingpak met ” mom bun” terwijl je kijkt.

Kosten: 

Geen! De Masterclass is helemaal gratis.

Waar schrijf ik me in? Nou hier!

Over Let Maudy Fix It

Profielfoto_letmaudyfixit
Hoi! Ik ben Maudy en ik houd van een uitdaging. Als moeder van 2 jongens van 2 en 6 jaar ben ik ervaringsdeskundige in hoe lastig de combinatie werk en moederschap kan zijn. Vaak ploeterde ik maar wat aan: rennen vliegen, en geleefd worden.

Je ambities najagen en ook nog een leuke moeder, vrouw, vriendin en collega zijn kun je best een uitdaging noemen. Ik leefde in de overtuiging dat het normaal was dat ik me zo geleefd voelde en altijd tijd tekort kwam. Maar inmiddels weet ik dat het anders kan.

Ik zag in hoe ik het gevoel van tijd tekort, het schuldgevoel over te weinig aandacht zelf in stand hield. En ik kwam erachter hoe ik dit ook zelf kan fixen.

Dit gun ik jou ook. Dus heb ik besloten mijn inzichten met je te delen. Heel veel moeders met jonge kinderen zitten in de situatie waar ik in zat. Jij wellicht ook, en je bent niet alleen, We vragen veel van onszelf: een ambitieuze baan en daarnaast zijn we meestal ook manager van het huishouden. We willen het iedereen naar de zin maken.

Ik help je naar meer aandacht voor de dingen waar jij aandacht aan wilt besteden, meer tijd en minder schuldgevoel. Dit leidt weer tot meer energie en een minder kort lontje. Kortom: minder stress en een rustiger en blijer gevoel. Maar wel jouw ballen hoog kunnen houden.

Wat anderen over mij zeggen

Maudy geeft hele praktische tips en persoonlijke voorbeelden, waardoor het super concreet wordt en ik echt zin kreeg om aan de slag te gaan. Voor mij was de oefening om achter de ‘waarom’ van mijn doelen te komen het meest waardevol. Dit heeft me echt aan het denken gezet en mijn doelen nog specifieker gemaakt.
Een aanrader voor alle ambitieuze moeders die een zetje nodig hebben om écht met hun doelen aan de slag te gaan.
Laura Brandwacht

Deelneemster van het "mijn tijd" coachingstraject

Echt een helder beeld gekregen van wat ik graag wil, wanneer en waarom.
Per week, kwartaal, jaar of op langere termijn.
Ontzettend leuk om te doen, Maudy geeft goede handvaten en de cursus is op een vrolijke manier gemaakt, zodat het leuk is om te doen en niet wéér een taak waar je tegenop ziet.
Inge Korver

Deelneemster van het "mijn tijd" traject

Ik heb echt heel veel aan de coaching van jou! Eindelijk eens doorpakken en stappen maken. En leren niet zo ingewikkeld te denken wink
Monique Postma

Deelneemster van het stappenplan met volledig support

Het traject gestart met alles wat ik doe kan winst zijn. Het coachtraject is laagdrempelig en je hebt zelf in de hand of de effecten groot of klein zijn. De opdracht om een bucketlist te maken is enorm leuk om te doen. Maakt je bewust van wat wil ik (nog)? Maudy is een fijne sparringpartner en heeft praktische tips om je plannen aan te pakken. Voor mij heeft het traject mij zeker verder geholpen om veranderingen aan te brengen, bijvoorbeeld het opzeggen van mijn baan. Spannend maar heb vertrouwen in de toekomst!

Waar eerder de twijfel was om met het traject mee te doen kan ik nu zeggen dat het echt wel waardevol is geweest!

Francis Gerritsen

Deelneemster van het "mijn tijd" traject

Volg me op Instagram
Hier deel ik dagelijks een kijkje achter de schermen via Instagram stories en ik deel veel gratis inspiratie en tips over hoe jij slimmer met je tijd om kunt gaan.

Ik ben graag jouw dagelijkse wake up call voor focus en bezig zijn met de juiste dingen ?